Esteettinen hammashoito

Hymy huomataan! Ovatko hampaasi sellaisessa kunnossa, että sinun ei tarvitse peitellä hymyäsi? Mikäli ne eivät ole, Sinä saattaisit hyötyä esteettisestä hammashoidosta.

Esteettinen hammashoito on hampaiston ulkonäön kohentamista hammaslääketieteellisin keinoin. Esteettisen hammashoidon tarpeen voivat aiheuttaa esimerkiksi värjääntyneet hampaat, reikiintyneet hampaat, asentovirheet, muotovirheet, hampaan väri, väärän väriset paikat, lohkeamat, liian suuret hammasvälit, "lyhyet hampaat", purentavirheet, pidentyneet hampaat, kulumat ja ienvetäymät.

Estetiikkaa voidaan kohentaa monin eri keinoin. Joskus pelkkä puhdistus tai vanhojen paikkojen uudelleen pinnoitus muovipinnoitteella riittää. Vaativammissa tapauksissa esteettinen hammashoito voi käsittää keraamisten pinnoitteiden ja kruunujen käytön. Esteettinen hammashoito tähtää aina luonnollisen näköiseen lopputulokseen.

Jos olet päättänyt, että hymysi tarvitsee parannusta, voit varata ajan maksuttomaan esteettisen hoidon konsultatioon. Saamme selville onko esteettinen hammashoito tarpeen, kun tulet tutkimukseen, jossa arvioimme hoidon tarpeen ja ja käymme yhdessä läpi Sinulle parhaiten sopivat hoitovaihtoehdot.

Esteettinen hammashoito - tutustu tarjoamiimme palveluihin

 • puhdistuksen ja värjäytymien poiston, myös soodapuhalluksella
 • valkaisuhoidoissa kolme eri vaihtoehtoa: ohjattu kotivalkaisu, vastaanotolla tehtävä tehovalkaisu tai molempien kombinaatio provalkaisu
 • keraamiset paikat, myös yhdellä käynnillä vastaanotolla tehtävät Cerec paikat
 • keraamiset kruunut
 • keraamiset etualueen pinnoitteet (laminaatit)
 • täyskeraamiset sillat
 • metallokeraamiset sillat ja kruunut
 • esthetix paikkaushoidot yhdistelmämuovilla
 • esteettinen ienkirurgia
 • hammasimplantit (keinojuuret)
 • esteettinen hammashoito käsittää myös hammaskorut

Uusi teknologia ja esteettinen hammashoito

 • ilma-abraasiolla voidaan tehdä paikkausta ilman porausta. Tällöin vaurioitunut hammaskudos poistetaan hiovalla suihkeella. Tämä on paras menetelmä tummien pysähtyneiden kariesleesioiden korjaamiseen – poistaa vain vaurioituneen / värjääntyneen kiilteen jättäen terveen kudoksen jäljelle. Tämän jälkeen tehdään hampaan pinnoitus ohuella muovipinnoitteella
 • digitaalinen värinmääritys: Hampaan väri pystytään määrittämään tarkasti tietokone avusteisesti. Oikea värin valinta on ensiarvoisen tärkeää esteettisessä hammashoidossa, jotta tehdyt korjaukset sopivat mahdollisimman hyvin olemassa omien hampaiden väriin. Hampaiden väri voidaan määrittää myös määrittää ennen ja jälkeen valkaisuhoidon, jolloin saadaan määritettyä tarkasti, kuinka paljon hammas on vaalentunut.
 • laserilla tai sähköveitsellä voidaan muotoilla ikeniä
 • Suukamera – apuväline havainnollistamiseen
 • Cerec -cad cam jyrsin, jolla valmistetaan vastaanotolla tehtävät keraamiset paikat.
 • soodapuhallin – sitkeiden värjytymien poistoon
 • ultraääni hammaskivenpoistolaitteet
 • monipuoliset paikka-ainevalikoimat karakterisointiväreineen
 • digitaaliset röntgenkuvat ja valokuvat

Hoitoja puhdistuksesta kiinteisiin kokosuun proteeseihin.

Terveen suun perusta ovat terveet ikenet, ehjät hampaat ja toimiva tasapainoinen purenta. Ikenet pidetään terveinä säännöllisellä kotihoidolla ja hammaskiven poistatuksella. Hampaiden korjaavassa hoidossa käytetään nykyisin yhä enemmän hammaskudoksen kaltaisia keraamisia aineita. Suuret paikat kannattaakin tehdä yleensä keraamisina mikäli halutaan toiminnallisesti ja esteettisesti kestävä lopputulos. Tasapainoinen purenta edellyttää riittävästi hampaita ja että hammaskontaktit ovat keskenään oikeassa suhteessa.

Mikäli suussa on omat hampaat, mutta niiden ulkonäkö on ajan hampaan nakertama, voidaan estetiikkaa melko helposti korjata. Hampaista saadaan raikkaammat puhdistamalla ja valkaisemalla tai keraamisesti pinnoittamalla ne juuri toivomusten näköisiksi.

Puuttuvia hampaita tai vaikka koko puuttuva hampaisto voidaan korvata erilaisilla hammasproteettisilla ratkaisuilla. Erilaisia vaihtoehtoja ovat tavalliset irtoproteesit, erikoiskiinnikkeillä varustetut irtoproteesit, kiinteät siltaproteesit ja implantti- eli keinojuuriproteesit sekä näiden yhdistelmät. Mikäli taloudellinen tilanne ja suun olosuhteet sallivat, on aina suositeltavampaa tehdä joko omiin hampaisiin tai hammasimplantteihin kiinnitettäviä kiinteitä proteeseja. Nykytekniikalla voidaan usein rakentaa täysin hampaattomaankin suuhun jopa kokonaan kiinteä uusi hampaisto. Esteettiseen hammashoitoon perehtynyt hammaslääkäri auttaa sopivimman vaihtoehdon löytämisessä.

Elämässä asiat eivät yleensä tapahdu itsestään vaan päätösten seurauksena. Niin on myös hammashoidossa. Mitä kauemmin päätöstä lykkää, sitä vähemmän aikaa ehtii nauttia terveen suun ja kauniin hymyn onnesta. Älä vain mieti asiaa, tee se. Investoi itseesi ja hymyysi! Nykyaikainen esteettinen hammashoito auttaa, joten ota yhteyttä.

Yhteystiedot

Sibeliuksenkatu 3 A (Puutori)
20100 Turku
3.kerros

Ajanvaraus:
02 250 3003

Ajanvarausajat:
ma-to: klo 7.45 - 16.30
pe: klo 9.00 - 12.00

info(@)aboadent.com

Miksi meille?

Valtuutettu Inman Aligner oikomishoidon hammaslääkäri.

Kruunuilla, laminaateilla, silloilla ja implanteilla hintatakuu.

Runsaasti parkkipaikkoja, myös parkkitalo vieressä.

Nykyaikaiset laitteet ja hoitomenetelmät.

Ystävällinen ja taitava henkilökunta.

Laadukasta palvelua tyytyväisyystakuulla.

Käytössämme on Kelan suorakorvaus-järjestelmä - maksat vain erotuksen.

Paikkausta myös ilman porausta.