Ajanvaraus hammaslääkärille
Ma - To: 7.45 - 16.30
Pe: 9.00 - 12.00
02 250 3003

Yrityksemme

YRITYKSEMME

Aboadent Oy on Turussa, Puutorin laidassa, sijaitseva täyden palvelun hammaslääkärin vastaanotto.

Toimintaperiaatteemme on alusta alkaen ollut hoitaa kaikkia, kuten toivoisimme itseämme hoidettavan. Myös kustannusten osalta. Katso edulliset palveluhintamme hinnastosta.

Varaa aika numerosta 02 250 3003 tai tee ajanvaraus netissä.

Huolellista, hellävaraista ja laadukasta hoitoa sekä ystävällistä ja luotettavaa asiakaspalvelua.

Hoidamme potilaitamme kokonaisvaltaisesti ja kutsumme säännöllisesti määräaikaistarkastuksiin. Näin saamme suun terveyden ja asiakastyytyväisyyden pysymään yllä parhaalla mahdollisella tavalla.
Seuraamme aikaamme ja käytämme parhaiksi todettuja hoitomenetelmiä sekä materiaaleja. Koko toiminta-aikanaan Aboadent ei ole kertaakaan aiheuttanut potilasvahinkoa, joutunut syytteeseen hoitovirheestä tai saanut kuluttajariitalautakunnalta huomautuksia. Koko henkilökuntamme on sitoutunut Aboadentin kultaiseen sääntöön: Hoidamme kaikkia kuten tahtoisimme itseämme hoidettavan.

Aboadent Oy on perustettu vuonna 1996. Pitkäjänteisen ja nousujohteisen työn ansiosta Aboadent on noteerattu yritysten korkeimpaan AAA luottoluokitukseen. Kyseisen luokituksen on saanut vain 4,3 % suomalaisista yrityksistä!

Voit siis tulla huoletta ja luottavaisin mielin hammaslääkärivastaanotollemme ja antaa meidän vastata hampaidesi ja suusi hyvinvoinnista!

Miksi Me? - Noudatamme kolmen kohdan periaatettamme:

1

HUIPPULAATU

20 vuoden kokemus esteettisestä ja proteettisesta hammashoidosta.

2

HELLÄ HOITO

Hoidamme asiakkaitamme kuten haluaisimme itseämme hoidettavan. Asiakkaamme suosittelevat meitä!

3

HUOKEAT HINNAT

Sinun tyytyväisyytesi on meidän päätavoitteemme ja uskommekin, että mistään et saa hoidollesi parempaa hinta / laatusuhdetta. Työllämme on takuu. Hoito on valmis vasta, kun sinä olet kaikin puolin tyytyväinen!

HENKILÖKUNTA

Hammaslääkärit

Pauli Kossila

Hammaslääkäri, tj

Esteettiset hoidot, protetiikka, Inman Aligner -oikomishoito, Fast Braces -oikomishoito, implanttihoidot, purennan hoidot, perushoidot

Lauri Sinisalo (ent. Paukku)

Hammaslääkäri

Perushoidot, juurihoidot, kirurgia, protetiikka, purennan hoidot, pelkopotilaiden hoito, ilokaasuhammashoito, Inman Aligner -oikomishoito, implanttihoidot

Suuhygienistit ja hammashoitajat

Heidi Schiestl Jortikka

Suuhygienisti

Hammaskiven ja värjäymien poistot, parodontologinen ylläpitohoito, implanttien ylläpitohoidot, pelkopotilaiden hoito, soodapuhdistukset, hampaiden valkaisu ja kotivalkaisulusikat, kotihoidon opastus, hammaskorut

Riikka Karlsson

Avustaja

Juuli Reunanen

Suuhygienisti

Anguelina Virtanen

Hammashoitaja

Yhteistyökumppanit