Hammaslääkäri Pauli Kossila

Olen hammaslääkäri Pauli Kossila. Valmistuin hammaslääkäriksi 1995 ja Perustin Aboadentin 1996 Turkuun puutorin laidalle. Teen vaativiakin hammashoitoja yli 26 vuoden kokemuksella.Alusta alkaen tavoitteeni on ollut tuottaa korkealaatuista hammashoitoa kohtuullisin hinnoin ja mahdollisimman miellyttävästi. Ja varsin mukavasti olen siinä onnistunutkin :).


Olen niitä harvoja hammaslääkäreitä, jotka tekevät itse lähes kaikkia eri hammashoidon osa-alueita. Perushoitojen lisäksi teen esim. implantit siten, että teen sekä kirurgian, että protetiikan itse. Tarvittaessa myös keinoluulisäykset. Protetiikassa teen kaikkea irtoprotetiikasta koko hampaiston kattaviin kruunutuksiin sekä vaativiinkin hampaiston ja purennan kuntoutuksiin.

Esteettisessä hammashoidossa käytössäni on kaikki tarvittavat keinot käyttäen komposiitteja, keramiaa tai oikomista.Oikomishoitoja teen kolmella eri menetelmällä: Inman Aligner – irtokojeella, Clear correct –kalvohoidoilla sekä ( luultavasti ainoana Suomessa ) USA:ssa patentoiduilla huikeilla kiinteillä Fast Braces –oikomiskojeilla.

Pystyn siis suunnittelemaan ja toteuttamaan hoitosi kokonaisvaltaisesti sen mukaan, millainen hoito juuri Sinulle parhaiten sopii. Tavoitteeni on toteuttaa Sinun kannaltasi paras lopputulos mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Joskus riittää vaikka vaan puhdistus ja valkaisu ja pieni hampaiden muotoilu tai komposiittilisäys. Toisinaan taas ensin oiotaan kiinteillä kojeilla hammasrivit suoraksi, jonka jälkeen vielä korjataan hampaat ja kuntoutetaan purenta kruunuttamalla kaikki hampaat keraamisin kruunuin ja lisätään vielä hampaita implantoimalla. Alla on muutama kuva tällaisesta hoidosta.

Huolimatta siitä, että olen tehnyt 26:n vuoden ajan paljon vaativiakin hoitoja, ei rekisterissäni ole yhtään hoitovirhettä tai kuluttajariitatuomioita ja potilaani lähtevät hoidoista hymyillen ja tyytyväisin mielin. Voit siis tulla luottavaisin mielin hoitooni. Odotan ilomielin tapaamistamme 🙂


Ystävällisesti, Pauli