Yrityksemme

Aboadent Oy on Turussa, Puutorin laidassa, sijaitseva täyden palvelun hammaslääkärin vastaanotto.

Toimintaperiaatteemme on alusta alkaen ollut hoitaa kaikkia, kuten toivoisimme itseämme hoidettavan. Myös kustannusten osalta. Katso edulliset palveluhintamme hinnastosta.

Varaa aika numerosta 02 250 3003 tai tee ajanvaraus netissä.

Huolellista, hellävaraista ja laadukasta hoitoa sekä ystävällistä ja luotettavaa asiakaspalvelua.

Hoidamme potilaitamme kokonaisvaltaisesti ja kutsumme säännöllisesti määräaikaistarkastuksiin. Näin saamme suun terveyden ja asiakastyytyväisyyden pysymään yllä parhaalla mahdollisella tavalla.
Seuraamme aikaamme ja käytämme parhaiksi todettuja hoitomenetelmiä sekä materiaaleja. Koko toiminta-aikanaan Aboadent ei ole kertaakaan aiheuttanut potilasvahinkoa, joutunut syytteeseen hoitovirheestä tai saanut kuluttajariitalautakunnalta huomautuksia. Koko henkilökuntamme on sitoutunut Aboadentin kultaiseen sääntöön: Hoidamme kaikkia kuten tahtoisimme itseämme hoidettavan.

Aboadent Oy on perustettu vuonna 1996. Pitkäjänteisen ja nousujohteisen työn ansiosta Aboadent on noteerattu yritysten korkeimpaan AAA luottoluokitukseen. Kyseisen luokituksen on saanut vain 4,3 % suomalaisista yrityksistä!

Voit siis tulla huoletta ja luottavaisin mielin hammaslääkärivastaanotollemme ja antaa meidän vastata hampaidesi ja suusi hyvinvoinnista!

Aboadent Hammaslääkäri Turku huone
Aboadent Hammaslääkäri Turku vastaanotto
Aboadent Hammaslääkäri Turku vastaanotto

Hammaslääkärit

Suuhygienistit ja hammashoitajat